tiistai 2. kesäkuuta 2015

Puita ja muita

Tänä kesänä Kauttuan Ruukinpuisto esittäytyy mitä monipuolisempana kulttuurintarjoajana, josta pääsette nauttimaan, joko paikalla käyden tai seuraamalla meitä täällä blogissa, facebookissa tai instagramissa

Tallinmäen vanhalla maitokopilla on esillä säkyläläisen Raija Äärin "Puita ja muita"-näyttely 4.6-28.8.2015. Näyttelyn avajaisia juhlitaan torstaina 4.6 klo 18.00. Samaan aikaan juhlimme Annette Juuselan "Kangastuksia"-näyttelyn ja Kahvila Kyöpelin "Kaffet ja kulttuurii"-näyttelyn avajaistapahtumaa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita.

Alla olevat kuvat: Tarmo Malinen
Lue lisää "Puita ja muita"-näyttelystä klikkaamalla lisätietoja>>


  
Säkylän kunnan päiväkodin johtajana toiminut Raija Ääri jäi ansaitulle eläkkeelle huhtikuussa 2015. Työssään lasten parissa Raija on päässyt hyödyntämään osaamistaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Hän on koko ikänsä piirtänyt, maalannut ja tehnyt kädentöitä. Tämän kesän maitokopin näyttely on Raija Äärin toinen varsinainen näyttely.
Raija kertoo päässään pyörivän enemmän ideoita, kuin hän ehtii toteuttamaan. Hän haluaa kokeilla kaikkea, eikä tehdä koskaan samanlaisia töitä. Kuten näyttelystä näkee, metsä ja puut ovat Raijalle erityisen tärkeitä ja rakkaita. Hän kulkee paljon metsissä, usein yksin, nauttien kauniista luonnosta. 

Myös ihmiset ovat hänelle tärkeitä. Raija kokee ihmiset kiinnostavina ja tutkittavina, yhtenä taiteensa lähteistä. Piirtämisen ja maalaamisen lisäksi Raija nauttii myös kädentöistä, rakentaen mm. esittäviä installaatioita. Kierrätys on erityisen lähellä Raijan sydäntä ja osa taulujen kehyksistä on esim. kirpputoreilta.
Kauttuan Ruukinpuisto on Raijan mielestä oikea aarre, jossa on alueena paljon hyödynnettävää - voisi jopa puhua "pikku Fiskarsista". Hän on hyvin kiitollinen päästessään mukaan Ruukinpuiston toimintaan ja toivoo kävijöiden nauttivan näyttelystään.

Tervetuloa tutustumaan "Puita ja muita"-näyttelyyn koko kesän ajan. Raija Ääri tekee töitä myös tilauksesta. Tiedustelut:
050 525 5854 tai aariraija@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi