maanantai 18. toukokuuta 2015

Wanhan ajan leikkipäivä

Wanhan ajan leikkipäivää vietettiin jälleen helatorstaina 14.5. Ruukinpuiston Tallinmäellä. Tällä kertaa ilma suosi leikkijöitä, ja auringosta saatiin nauttia koko päivän ajan. Aurinkoinen päivä ja perinteikkään tapahtuman vetovoima toivat paikalle satoja leikkijöitä ja heidän huoltajiaan. 


Lue lisää Wanhan ajan leikkipäivästä klikkaamalla lisätietoja>>Iloisista ilmeistä ja innokkaista leikkijöistä oli helppo päätellä, että lapset viihtyivät mainiosti. Suurin vetonaula taisi olla uutena pisteenä ollut kotieläinpiha, jossa pääsi muun muassa rapsuttamaan kaneja ja tarjoamaan maukkaita voikukanlehtiä lampaille. Kukot pitivät tunnelmaa yllä kantavan äänensä voimin. 

Pukkitappelua / Kauttuan kyläyhdistys (kuva: Nina Aksentjeff)

Leikkipisteitä oli kaikkiaan 16, ja pisteillä leikittäjinä toimivat Euran kunnan nuoriso- ja kulttuuripalvelut, Pyhäjärviteatteri, Euran 4H-yhdistys, Kauttuan tehtaitten VPK, Euran Pelastakaa Lapset ry, Euran Nuorisoseura ry, Euran MLL, Euran Peurat, Soitinyhtye Satakielet ja Kauttuan Kyläyhdistys.

Käsinuket ja nukketeatteri / Pyhäjärviteatteri (kuva: Nina Aksentjeff)

Lapset saivat suorituslapun, josta näkyi alueen kaikki leikkirastit ja johon sai muistoksi kerätä merkinnät vaikka kaikilta pisteiltä. Kaulassa roikkuva alusta takasi, että lappu ei unohtunut matkasta leikin tiimellyksessä eikä häirinnyt menijöitä. 


Suutarin silmän puhkominen / Euran Peurat (kuva: Nina Aksentjeff)


Tikkupullien paistoa / MLL Eura (kuva: Nina Aksentjeff)

Lisää kuvia Ruukinpuiston Facebook-sivustolla.

Kirjaimellisesti karkkina pohjalla oli tapahtuman lopuksi suoritettu arvonta, joissa viisi onnellista leikkijää saivat Kauttuan oman Makeistamon karkkipurnukan.


Kiitokset vielä kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi