keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kreikkalainen piknik

Kuvataiteilija Kaisa Sovero on elänyt Kreikassa puolet elämästään. Se näkyy vahvasti hänen taiteessaan, joita tänäkin kesänä on esillä  Kahvila Kyöpelissä, Ruukinpuistossa. 


Lue lisää Kaisan taiteilijaurasta klikkaamalla lisätietoja>>


Kaisa Sovero on syntynyt Eurassa ja opiskellut Wetterhoffilla Hämeenlinnassa. Opintojen jälkeen hän työskenteli Ahlström Oy:llä graafikkona ja samalla vapaana tekstiilitaiteilijana. Vuonna 1980 Kaisa muutti Rodokselle ja jatkoi uraansa graafisena suunnittelijana ja kuvataiteilijana. Hän keskittyi applikaatiotekniikkaan, jonka aiheet syntyivät Suomessa eletyn lapsuuden ja Kreikan aikuisvuosien kokemuksista.

Näyttelyitä taiteilija on järjestänyt vuodesta 1978 ja hänen applikaatiotöitänsä on esillä eri puolilla maailmaa. Unicef ja Amnesty International ovat julkaisseet postikortteja Kaisan teoksista.

Kaisa Soveron nykyiset työt ovat suurimmaksi osaksi akryylimaalauksia puulle. Toimipaikkana on Soveron Taidetalo - yli sata vuotta vanha museoviraston suojelukohteena oleva puuhuvila Eurassa. Talo on avoinna yksittäisille ja ryhmissä tuleville vieraille.

Kreikkalainen piknik


Kahvila Kyöpelin näyttely on avoinna 29.8.2015 asti. Myynnissä on myös laaja valikoima Kaisa Soveron postikortteja.

Taiteilija itse paikalla kertomassa taiteestaan torstaina 11.6.2015 klo 18.

Tervetuloa kreikkalaisen piknikin äärelle 

Kyöpelin aukioloajat:

ti-ke klo 11-17
to     klo 13-19
pe    klo 11-17
la     klo 10-15
sekä sopimuksen mukaan 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi