perjantai 2. joulukuuta 2016

Taiteilijoiden joulukuusipuisto

Kauttuan Ruukinpuisto on tunnettu kesäisin monipuolisista taidenäyttelyistään. Tänä vuonna halusimme tuoda taidetta esiin myös näin joulukuussa - joulun aikaan sopivalla tavalla:
pystytämme Tallinmäen aukiolle taiteilijoiden joulukuusipuiston!

Tallinmäen kuuset odottavat koristelijoitaan 


Taiteilijoiden joulukuusipuisto tuo valoa ja kauneutta Kauttuan Ruukinpuiston alueelle kaikkien vapaasti ihailtavaksi. Alueen taiteilijat saavat koristella oman kuusensa mieleisellään tavalla, ja kävijät saavat äänestää mielestään kauneinta joulukuusta. 

Taiteilijoiden joulukuusipuiston avajaiset ovat la 10.12. Tallinmäen Joulumarkkinoiden yhteydessä. Joulukuuset ovat nähtävillä Ruukinpuistossa tammikuun alkuun saakka. (Kauneimman kuusen äänestysaika on 10.12.-19.12.)


Äänestä kauneinta joulukuusta - voita joulukuusi kotiisi!

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme Heikki Puputin kasvattaman joulukuusen 20.12, joten viimeinen äänestyspäivä on su 19.12. Näin kuusi ehtii kotiutua voittajalleen ennen kuin joulupukki tuo lahjat kuusen alle ;)


Äänestys tapahtuu nettilomakkeen kautta (luku onnistuu QR-koodilla paikan päällä) tai paperisella äänestyslapulla, jotka löytyvät tallin seinästä muovitaskusta. Tarkemmat äänestysohjeet löytyvät paikan päältä.


Kuva havupuu.fi

Taiteilijoiden joulukuusipuistossa ovat mukana:  

Matti Laine
Raija Ääri
Sanna Saarinen
Tarja Kyllijoki
Kirsi Järvinen
Kirsi Sarasvirta
Annaleena Soini 
Pirjo Aro
EFRA ry


Joulukuuset havupuuviljelijä Heikki Puputin kasvattamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi