maanantai 12. joulukuuta 2016

Tallinmäen Joulumarkkinatunnelmia

Kolmatta kertaa järjestetyt Tallinmäen Joulumarkkinat keräsivät Ruukinpuiston idylliseen miljööseen ennätysmäärän, niin myyjiä, kuin asiakkaitakin, lauantaina 10.12. Vaikka lunta ei toiveista huolimatta satanut ennen tapahtumaa, kaunis kuura oli laskeutunut taiteilijoiden toteuttaman joulukuusipuiston oksille. 

Kävijät saivat äänestää mielestään kauneinta joulukuusta ja ääniä kertyikin päivän aikana melkoinen määrä. Äänestys jatkuu vielä 19.12 asti, joko QR-koodilla, sähköisesti tai perinteisellä lippuäänestyksellä. Käy lukemassa kuusien tarinat täällä.Tunnelma markkinoilla oli iloinen ja, sekä myyjät, että kävijät kiittelivät järjestäjiä onnistuneesta tapahtumasta. Ensimmäiset paikkavaraukset tehtiin jo ensi vuoden joulumarkkinoille ja toiveena olisi saada vastaavanlainen tapahtuma myös kesälle. 

Esillä oli tuotteita laidasta laitaan ja tuskin kenenkään tarvitsi lähteä markkinoilta kotiin tyhjin käsin. Persoonalliset, pääosin käsintehdyt tuotteet tuovat varmasti iloa niin kotiin ostettuna, kuin lahjaksi saatunakin.
Joulukuusipuiston lisäksi markkinoiden ohjelma koostui Joulupukin vierailusta, Sepi-ponin ajelusta, Vinnarin Tornipoikien esiintymisestä ja Humisevan Harjun alpakkavieraista.

Iloista joulun odotusta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi