tiistai 14. heinäkuuta 2015

Ruukin Rompe

Siinä vaiheessa, kun ilmoille heitettiin ihan ensimmäinen ajatus Ruukin Romppeesta, ei tapahtuman järjestäjät (Euran 4H yhdistys talkooporukoineen) osanneet edes haaveilla niin valtaisasta menestyksestä, kuin mitä viime sunnuntai toi tullessaan. Paikalle ilmoittautui lähes 40 myyjää - kirpputori- ja rompetavaramyyjistä aina lettu- ja muikkumyyjiin asti. 

Asiakkaita alkoi virrata alueelle ja kahvila Kyöpeliin lähes ennätysmäärin. Alueen näyttelyt saivat myös osakseen innokkaita kävijöitä ja tunnelma oli mitä mainioin. Järjestäjien kannalta päivä oli rankka, mutta uskomattoman upea ja nyt muutama tovi tapahtuman jälkeen lienee selvää, että tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna.Lue lisää tapahtumasta klikkaamalla lisätietoja>>

 
Kuten aina, kehitettävää riittää, joten ensi vuonna panostetaan enemmän mm. liikenteenohjaukseen ja myyntipaikkojen sijoitteluun. Tunnelma pysyy toivon mukaan samana, jolloin sekä myyjät, että asiakkaat ovat tyytyväisiä päivän kulkuun.Lapsille tapahtumassa oli ilmaista ponitalutusratsastusta sekä myynnissä herkkuja, mm. lettuja, hattaraa ja popcornia.Muutamassa kuvassa esiintyjä mikkeliläinen pikkuherra vaikuttaa lupaavalta rompe-asiakkaan alulta, niin reippaasti hän kierteli kojuja, tehden arvokkaita löytöjä. Muistathan osallistua tulossa oleviin Antiikki- ja keräilymessuihin, jotka järjestetään Tallinmäellä 8.8. klo 9-16. Messujen teemana ovat vanhat soittimet ja asiantuntijana toimii mestaripelimanni Kalevi Kantola. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi