keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kauttuan Ruukinpuiston avoimet ovet 10.10.2015

Viime lauantaina Kauttuan Ruukinpuistossa oli avoimien ovien päivä, jolloin yhdeksän alueen toimijaa esittelivät toimintaansa ja toimitilojaan kävijöille. 

Avoimet ovet toteutettiin syysreippailu-ajatuksella, jossa samalla voi tutustua alueen luontoon kävelleessään eri toimipisteiden välillä. Varsinkin reitti Jokisaunan aliselta koskelle Keittiömäen ja tehtaan ohi kohti Makeistamoa ja kirpputori Pehtooria, oli monelle paikallisellekin uusi kokemus! 


Kiertäjät saivat mukaansa karttakortin, johon kerättiin leimoja toimipaikoista. Kartan palauttamalla osallistui avoimien ovien toimijoiden lahjoittamien palkintojen arvontaan. Karttoja palautettiin lähes sata, joten tapahtuma keräsi mukavasti väkeä! 

Kiitos vielä kaikille osallistujille järjestäjien puolesta! 

Toivotamme teidät jatkossakin tervetulleiksi lenkkeilemään ja reippailemaan Kauttuan Ruukinpuistoon! Oma lähiympäristö tarjoaa monesti yllätyksiä, kun siellä kulkee jalkaisin hieman uusia reittejä, mitä aiemmin on kulkenut. Tänä syksynä Kauttuan Ruukinpuiston luontopolkua kunnostettiin, ja polun avajaisia vietettiin avoimien ovien päivänä. Pyhäjärvi-instituutin pihalta lähtevällä polulla voit yhdistää lenkkiisi ripauksen alueen luontotietoutta ja uusia kuvakulmia Eurajoen alkulähteiltä. Kauttuan Ruukinpuiston luontopolun kartta löytyy Euran kunnan nettisivuilta.


Toivomme siis mukavia reippailuhetkiä ja jatkoa kauniille syyskeleille!

Klikkaamalla lisätietoja >> pääset selaamaan kuvia päivästä

Pyhäjärvi-instituutin aula
Makeistamolla Timon pannussa syntyy Colan makuisia karamelleja.
Pyhäjärvi-instituutin ihastuttaviin huoneisiin kuuluu naisten WC, aika magee!
Luontopolun avajaisissa oppaana ryhmälle toimi Ala-Satakunnan Ympäristöseuran Seppo Varjonen.
Jokisaunan emännät. (kuulemma sattumalta osui miltei samanlaiset Marimekot päälle!)
Euran kunnon kodilla Minna merkitsee leimaa karttakorttiin.
Kauttuan Klubi
Kirpputori Pehtoori

Kauttuan tehtaitten museo

Osallistuneiden kesken arvottiin alueen toimijoiden lahjoittamia palkintoja, ja tämäkin taulu päätyi entisten kauttualaisten kotiin! Kuvassa Elina ja Minna luovuttamassa palkintoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi